Kredyt z wkłądem własnym

malwa

Kredyt z wkłądem własnym

Post autor: malwa »

Cześć, sporo czytam ostatnio o kredytowaniu i nie mam pewności, czy wszystko wiem. Niedawno przeczytałam na stronie kredytylublin/com/kredyt-gotowkowy-na-wklad-wlasny/ , że można ogólnie brać kredyt z własnym wkładem i to nie tylko te hipoteczne. To mnie zainteresowało. Możecie mi o tym więcej powiedzieć?
liwia89

Re: Kredyt z wkłądem własnym

Post autor: liwia89 »

Na pewno starając się o kkredyt hipoteczny, trzeba mieć wkład własny, i to niemały. Co do innych rodzajów kredytów, to nie wiem, ale pomoże Ci doradca finansowyc Tomasz Wostal. On działa w tej branży od wielu lat i ma duże doświadczenie. Porces w przypadku wysokiego kredytu jest skomplikowany, a on Cie przez to przeprowadzi. Jego usługi są darmowe, jestem pewna, że Ci też pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości.
kasiunia

Re: Kredyt z wkłądem własnym

Post autor: kasiunia »

Zanim zaczniecie brać kredyty nauczcie się najpierw oszczędzać, krótko mówiąc trzeba zachować daleko idący rozsądek. Nierozsądne decyzje mogą nas doprowadzić do poważnych problemów finansowych. Jest takie pojęcie jak prawo Parkinsona - a typowym jego przykładem jest sytuacja kiedy pojawia nam się niespodziewana dodatkowa gotówka wydajemy ją na przyjemności zamiast zainwestować np. w papiery wartościowe. Poczytajcie sobie - ta wiedza się przyda.
ODPOWIEDZ