Kredyt z wkłądem własnym
Kredyt z wkłądem własnym
Cześć, sporo czytam ostatnio o kredytowaniu i nie mam pewności, czy wszystko wiem. Niedawno przeczytałam na stronie kredytylublin/com/kredyt-gotowkowy-na-wklad-wlasny/ , że można ogólnie brać kredyt z własnym wkładem i to nie tylko te hipoteczne. To mnie zainteresowało. Możecie mi o tym więcej powiedzieć?
Re: Kredyt z wkłądem własnym
Na pewno starając się o kkredyt hipoteczny, trzeba mieć wkład własny, i to niemały. Co do innych rodzajów kredytów, to nie wiem, ale pomoże Ci doradca finansowyc Tomasz Wostal. On działa w tej branży od wielu lat i ma duże doświadczenie. Porces w przypadku wysokiego kredytu jest skomplikowany, a on Cie przez to przeprowadzi. Jego usługi są darmowe, jestem pewna, że Ci też pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości.
Re: Kredyt z wkłądem własnym
Zanim zaczniecie brać kredyty nauczcie się najpierw oszczędzać, krótko mówiąc trzeba zachować daleko idący rozsądek. Nierozsądne decyzje mogą nas doprowadzić do poważnych problemów finansowych. Jest takie pojęcie jak prawo Parkinsona - a typowym jego przykładem jest sytuacja kiedy pojawia nam się niespodziewana dodatkowa gotówka wydajemy ją na przyjemności zamiast zainwestować np. w papiery wartościowe. Poczytajcie sobie - ta wiedza się przyda.